Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privedeno troje riječana

Plantaža trave u riječkom stanu – Među uzgajivačima konoplje i Marjan Bečeheli

marihuana
Foto: PU Primorsko-goranska
1/2
08.07.2015.
u 18:41

U stanu je pronađeno 56 stabljika konoplje visine od 10 do 100 centimetara koju su ova trojica uzgajali od svibnja ove godine

Trojicu Riječana u dobi od 37, 41 i 51 godinu, policija je osumnjičila zbog proizvodnje i prodaje droge, a dvojici od njih, Miroslavu Kozinoviću i Marjanu Bečeheliju, starom znancu riječke policije i pravosuđa koji je već osuđivan zbog prodaje droge, nakon ispitivanja u tužiteljstvu sudac istrage odredio je istražni zatvor.

Na slobodu mogu izaći ako plate jamstvo – Kozinović 10, a Bečeheli pet tisuća kuna. Tijekom istrage koja je krenula kad je prije tjedan dana kod Kozinovića policija pronašla 55 grama marihuane otkrilo se da je povezan s Bečehelijem i trećim muškarcem u čijem stanu u riječkom kvartu Pećine je otkrivena plantaža marihuane. U stanu je pronađeno 56 stabljika konoplje visine od 10 do 100 centimetara koju su ova trojica uzgajala od svibnja ove godine.

Inače, Bečeheliju, koji je prije dvije godine izašao iz Lepoglave s odsluženja zatvorske kazne zbog prodaje droge, prije dvadesetak dana na Županijskom sudu u Puli izrečena je nepravomoćna presuda od 14 i pol godina zatvora zbog ubojstva makedonskog kockara na autocesti kod Düsseldorfa 1995. godine. U tom je slučaju Bečeheli prethodno bio dva puta suđen u Rijeci, prvi put na kaznu zatvora od 20 godina, a drugi put je bio oslobođen zbog nedostatka dokaza nakon čega je Vrhovni sud slučaj vratio u treće suđenje u Pulu. Bečehelija javnost pamti i po spektakularnom bijegu iz riječkog zatvora 1997. godine kada je, prije izricanje prve presude za ubojstvo u Njemačkoj, prepilio rešetke na prozoru samice i pobjegao.

>>Uzgajali indijsku konoplju u stanu

>>Zagrepčani najviše troše na marihuanu i kokain

Komentara 4

AN
AntiFa666
19:21 08.07.2015.

i onda takav kriminalac dobije 5 tisuca kuna jamcevine! smjesno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije