Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kistanje

Preminuo pješak (89) u prometnoj nesreći

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
19.11.2014.
u 11:50

Ozlijeđeni je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Klinički bolnički centar Split na daljnje liječenje, a na mjestu prometne nesreće se obavlja očevid

Od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila jutros u 6.25 sati kod Kistanja preminuo je 89-godišnjak iz Pađana. Prometna se dogodila nakon što je 89-godišnjak izašao na autobusnoj stanici iz autobusa u Pađanima i pokušao prijeći cestu.

Na njega je tada naletio 44-godišnji vozač iz Kistanja osobnim automobilom i nanio mu ozlijede opasne po život. Policija  je izvjestila o neopreznosti oba sudionika prometne nesreće. Naime, naveli su da je vozač automobila VW Sharan, stranih registracijskih oznaka vozio neprilagođenom brzinom, ali i da je 89-godišnji pješak neoprezno prelazio cestu izvan pješačkog prijelaza. Ozlijeđeni pješak je od zadobivenih ozljeda oko 9.20 sati preminuo u Kliničkom bolničkom centru Split.

>> Autobus pun školaraca sudario se s traktorom 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:21 19.11.2014.

Ako vozač mora poštivati sve što je ucrtano na cesti ili postavljeno pored ceste, u suprotnom je kriv i ako ga plavci vide evo lijepe globe, zašto to isto ne bi morali poštivati i pješaci. Da nekoga trknem na zebri kriv sam i da me je baš u tom trenu ubola pčela ili strefio infarkt. Zašto bih trebao biti kriv zbog toga ako mi se nenadano netko pojavi iza autobusa. Globa samo zbog prekoračenja brzine. Mišljenja sam da je to po pravu i pravdi tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije