Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jankomir

Pijani vozač vozio u krivom smjeru pa ozlijedio dvoje ljudi

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.05.2015.
u 12:12

Od siline udarca audi je odbačen na metalnu ogradu

Pijani vozač D.J. (40) prouzročio je sudar u kojem je teško ozlijeđeno dvoje ljudi zbog vožnje u krivom smjeru po autocesti A3 jučer oko 21.30. On se vozio autocestom A3 i po dolasku na prometni čvor Jankomir skrenuo u pogrešnu traku.

Na 14. kilometru autoceste naletio je na audi kojim je upravljao bugarski državljanin A.K. (31). Od siline udarca audi je odbačen na metalnu ogradu. Teško su ozlijeđeni M.K. (29) koja se kao suputnica vozila s A.K. i D.J. koji je nesreću i skrivio. Ozlijeđeni su prevezeni u KBC Sestre milosrdnice.

>> Autom udario u kamion pa sletio s ceste

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije