Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijanac potaknuo masovnu tučnjavu, udario i trudnicu

tučnjava
Arhiva VL
16.11.2009.
u 11:02

Iz nepoznatog razloga I. J. se prvo verbalno sukobio s 19-godišnjakom, a u jednom trenutku ga je i udario. Kako bi ih razdvojila, u sukob se umiješala i 26-godišnjakinja u sedmom mjesecu trudnoće.

U vidno alkoholiziranom stanju 46-godišnji I. J. izazvao je u nedjelju oko 17.40 sati masovnu tučnjavu u kafiću "Pauk" na Karlovačkoj cesti.

Iz nepoznatog razloga on se prvo verbalno sukobio sa 19-godišnjakom, a u jednom trenutku ga je i udario. Kako bi ih razdvojila, u sukob se umiješala i 26-godišnjakinja u sedmom mjesecu trudnoće, koju je potom osumnjičeni udario biljarskim štapom.

Štap mu je pokušala oduzeti majka trudnice, no ovaj ju je odgurnuo te je žena udarila u zid. Potom je osumnjičeni bez ikakva povoda napao 57-godišnjeg gosta kafića. Napadnuto društvo u kafiću slavilo je rođendan.

U kafić je došao i otac napadnute djevojke koji je nasilniku istrgnuo biljarski štap i razdvojio ga od gosta, nakon čega se osumnjičeni počeo hrvati s njim. Nakon toga je napadnuta trudnica osumnjičenog udarila staklenom bocom te je on prestao provocirati i tući se.

Napadnutoj trudnici liječnička pomoć pružena je u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj gdje je utvrđeno da nije ozlijeđena.

Osumnjičenom je pomoć pružena u KBC-u Zagreb. Ustanovljeno je da je lakše ozlijeđen. Pušten je iz bolnice i doveden u policiju na kriminalističko istraživanje. Izmjereno mu je 1,63 promila alkohola u krvi, a po dovršetku istrage bit će doveden pred istražnog suca.

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Mladen Miletić
11:57 16.11.2009.

Kada se tuče i trudnica nije li to ludnica ?

CA
calif
12:34 16.11.2009.

te trudnice su preopasne za okolinu i trebalo bi im ograničiti kretanje po ovakvim sumljivim lokacijama jer su im hormoni nepredvidiviji od alkoholiziranog stanja. ej mister! rima ti štima :-)

GV
goran vrtaric
13:34 16.11.2009.

Kaze nas narod, je*** budalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije