Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNOST

Pijan skrenuo u suprotni smjer i izazvao sudar osam automobila

prometna nesreća (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/8
19.05.2010.
u 20:43

- Pijan sam k'o deva, ne mogu izaći, rekao je šokiranim vozačima u koje se zabio, a koji su mu pohitali u pomoć.

- Pijan sam k'o deva, ne mogu izaći – rekao je ostalim sudionicima sudara vozač kije pride koji je večeras oko 19.30 sati na Novoj Branimirovoj izazvao sudar čak osam automobila.

Vozeći se iz smjera Dubrave prema gradu u blizini benzinske postaje Petrol prešao je u suprotni trak Nove Branimirove i prvo udario u hyundai accent koji se zarotirao i zaustavio na cesti.

Nakon hyundaija pokosio je i renault clio, a zatim i seat alteu koja je od siline udarca prednjim dijelom završila u suprotnom traku i zatim se zaustavila u prednjem kraju novog vozila - jeep grand cherokee koji se, vidjevši što se događa na cesti ispred njega, zaustavio u desnom traku.

Pokušavši izbjeći sudar s jeepom još tri automobila koja su naišla na nesreću, volvo, VW passat i opel astra, pokušala su se zaustaviti, ali lančani sudar bio je neizbježan.

Sreća u nesreći je što u sudaru osam automobila nitko nije ozlijeđen, a iako šokirani ostali sudionici nesreće odmah su pritekli u pomoć vozaču kije.

– Kada smo ga izvukli iz auta jedva je stajao na nogama, a kada sam ga pitao je li svjestan koliko je ljudi mogao ubiti samo je šutio. Najljući od svih nas bio je vozač koji je sa sobom u automobilu vozio malo dijete. Rekao mu je da bi mu mogao iskopati oči da se nešto dogodilo djetetu, ali ipak svima nam je laknulo kada smo shvatili da nitko nije ozlijeđen – ispričao je putnik iz seat altee.

Komentara 33

OB
-obrisani-
09:10 21.05.2010.

oduzet trajno vozačku i fino mu sjest na sve pokretnine i nekretnine ako ih ima radi naplate štete što materijalne što duševne koju je nanio ostalim sudionicima a ako nema ništa odredit mu fino na 15g mjesečnu ratu od cca 3500kn pa nek majmun radi za svoje idiotarije a može i cugat dalje ak mu što ostane za cugu!

Avatar gnjuss
gnjuss
11:34 23.05.2010.

mislim da kad bi sve današnje \'\'vozače\'\' poslali na ponovno polaganje vozačkog,tu bi ih više od pola popadalo ko kruške. Ako je ovaj genijalac iole pametan,nakon trežnjenjna mu je \'\'sjelo\'\' što se moglo desiti,i neće više ni taknut alkohol. SS druge strane,vjerojatno je alkos i čim mu vrate vozačku će ponoviti ovako nešto.

OB
-obrisani-
23:36 20.05.2010.

20.05.2010. u 21:14h sakiboy je napisao/la: Inače je dobar ko kruh ali je nezgodan kad popije !!!! Žalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije