Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
netko dignuo rampu

Paški most: Čeh u kamionu prošao rampu, prevrnula ih bura

prometna nesreca,prevrnut kamion,portal (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
14.03.2013.
u 15:16

Došavši na Paški most, Čeh je vidio dignutu rampu, no u to vrijeme je bila zabrana prometovanja mostom zbog jake bure. Naime, netko je od vozača osobnih automobila tu rampu podigao prije dolaska češkog državljanina, kazao je Elis Žodan

Na Paškom mostu nešto prije 13 sati jaka bura prevrnula je kamion čeških registarskih oznaka kojim je upravljao 54- godišnji državljanin Češke. 

- Došavši na Paški most, Čeh je vidio dignutu rampu, no u to vrijeme je bila zabrana prometovanja mostom zbog jake bure. Naime, netko je od vozača osobnih automobila tu rampu podigao prije dolaska češkog državljanina, a kada je vidio da voze i drugi, krenuo je i on te ga je bura prevrnula na bok. Nije ozlijeđen, a na komionu je počinjena materijalna šteta - rekao nam je Elis Žodan glasnogovornik PU zadarske.

>>Teška nesreća na A1: Četvero ozlijeđenih u sudaru dva auta

 

Komentara 2

BO
boni
16:52 14.03.2013.

ma kako na mostu, zar je to na fotografijama MOST, halooo

ED
Ede
18:04 14.03.2013.

a bio je to nov kamion...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije