Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozamašna zapljena

Osječki policajci otišli u pretres doma a onda se iznenadili otkrićem

zapljena marihuane
Foto: PU osječko-baranjska
29.03.2017.
u 12:17

Pravi laboratorij za uzgoj marihuane raskrinkan je u Osijeku, a uhićen je 37-godišnjak.

- Pronašli smo 40 stabljika marihuane visine do 132 centimetra, zatim oko kilogram i pol obrane marihuane, dvije precizne vage za mjerenje, više od 20 sjemenki te droge i jedno streljivo kalibra 20 milimetara – naveo je Ivan Canecki, voditelj Odjela kriminaliteta droga u PU osječko-baranjskoj.

Koliko vrijedi zaplijenjena "trava", inače izložena pred novinarima u zgradi policije, nije poznato. Kvalitetu će joj, a time i tržišnu vrijednost, pojašnjeno je, utvrđivati stručnjaci u zagrebačkom Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić. Privedeni "uzgajivač" već je poznat policiji zbog droge. Prijeti mu kazna od jedne do 12 godina zatvora.

> > Na granici 'pao' s 22,6 kilograma marihuane

Komentara 3

ZG
zgubidan88
12:53 29.03.2017.

eto. covjek radi, ulaze u infrastrukturu, opremu, ne kuka da mu trebaju poticaji i onda ga salju u cuzu

HA
Haringa
14:25 29.03.2017.

Koji naslov mislio heroin,kokain,a ono ljekovita biljka!

DU
Deleted user
15:55 29.03.2017.

Zatiranje malog poduzetništva u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije