Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna pljačka

Opljačkao dućan maskiran samoljepljivom trakom i s vrećicama na nogama

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.03.2015.
u 10:47

. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 47-godišnjak je, uz kaznenu prijavu za razbojništvo, priveden Županijskom državnom odvjetniku u Zadru

Sukošanac (47) maskiran je u subotu oko 19 sati došao u trgovinu u neposrednoj blizini kuće u kojoj živi i nožem od 36-godišnje prodavačice otuđio desetak tisuća kuna. Doznajemo da je riječ o jednom od najbizarnijih razbojništava na tom području budući da je 47-godišnjak na nogama imao najlonske vrećice, a glavu je oblijepio samoljepljivom trakom. No, iako je "forenzički poduzeo sve" da sakrije tragove, uhićen je za manje od sat vremena.

I dok policija neslužbeno navodi da su ga pronašli zbog učinkovite istrage, u kuloarima se pak, doduše moguće u šali, čuje da je otkriven nakon urlika od bolova uslijed odljepljivanja trake s glave s kojom se "maskirao". Policija to nije potvrdila. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 47-godišnjak je, uz kaznenu prijavu za razbojništvo, priveden Županijskom državnom odvjetniku u Zadru.

>> Maskiran i naoružan orobio trgovinu u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

IV
Ivanveliki
14:21 16.03.2015.

ni kriminal nije sto je nekoc bio. zbilja smo se srozali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije