Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krao posvuda

Okorjeli prijestupnik nakon više krađa uhićen u Zagrebu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.10.2014.
u 12:44

Okorjeli prijestupnik S. Đ. (47) otprije poznat policiji, sada se sumnjiči za tri krađe, tešku krađu, krivotvorenje isprave i prijevaru...

Okorjeli prijestupnik S. Đ. (47) otprije poznat policiji, sada se sumnjiči za tri krađe, tešku krađu, krivotvorenje isprave i prijevaru. Sumnja se da je po Zagrebu "operirao" od 4. do 16. listopada ove godine, a uspio se okoristiti za svega 7500 kuna.

Najprije je u kafiću u Zapruđu 50-godišnjakinji ukrao torbicu s dokumentima i novcem te mobitel. Iz istog kafića ukrao je i dvije šteke cigareta. Nadalje, 7. listopada iz frizerskog salona u Novom Zagrebu ukrao je novčanik s bankovnim karticama.

Jednu karticu krenuo je "peglati" na Tiskovom kiosku gdje je kupio tablet za tristotinjak kuna i krivotvorio potpis vlasnika kartice. Niti to mu nije bilo dovoljno pa je provalio u stan u Turininoj ulici i ukrao novce, a onda se odšetao u automat klub u Novom Zagrebu i uzeo novčanik i mobitel. Nakon tog nedjela, uhitila ga je zagrebačka policija.

>>Četiri mladića provalila u šest benzinskih postaja i ukrali novac, cigarete i druge artikle

>>Muškarac(41) iz Čakovca osumnjičen najmanje 42 kaznenih djela

Komentara 1

US
U sridu
00:40 19.10.2014.

Zasto ne puno ime i prezime?zasto stitite lopove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije