Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili fotorobot

Jeste li ga vidjeli? Policija nudi 50.000 kn za informacije o ubojstvu!

ubojica fotorobot
Foto: PUZ
1/3
01.07.2014.
u 12:22

Ubojica je muškarac star oko 37 godina, visine oko 175 do 180 cm, jače tjelesne građe, okruglog oblika lica bez brade i brkova, nešto jače izraženih jagodičnih kostiju.

Sestre Vukosava Goranović (55) i Milica Zeba (53) hicima iz pištolja smaknute su prije točno 205 dana na pragu svoje kuće na Žutom bregu u zagrebačkoj Dubravi. Ubojica je tada ranio i Stipu Zebu, supruga pokojne Milice.

Policija je do sada šutjela o tom ubojstvu, ali zbog tapkanja u mraku koje se nastavilo i nakon što su obavili stotine obavijesnih razgovora odlučili su se obratiti za pomoć građanima. Načelnik zagrebačke policije Goran Burušić na današnjoj konferenciji za medije predstavio je fotorobot ubojice, zajedno s njegovim opisom, kao i opis njegova pomagača.

50 tisuća kuna za informacije o dvostrukom ubojstvu

Ubojica je muškarac star oko 37 godina, visine oko 175 do 180 cm, jače tjelesne građe, okruglog oblika lica bez brade i brkova, nešto jače izraženih jagodičnih kostiju koji je u trenutku počinjenja kaznenih djela bio odjeven u tamnosmeđu jaknu dužine do bokova, od "štofa" elegantnog izgleda ispod koje je nosio majicu, tamniju končanu, dok je na glavi nosio kapu iste boje i materijala kao jakna.

Njegov pomagač, koji ga je najvjerojatnije čekao u automobilu, star je oko 30 godina, visok oko 180 do 190 cm, vitke građe, tamnije nešto dulje kose koja mu se iza uha kovrča.
Zašto se policija na objavu fotorobota odlučila tek sada, nije poznato. – Ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade Ranko Ostojić donio je odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50 tisuća kuna za davanje obavijesti koje će rezultirati ili pridonijeti razrješenju dvostrukog ubojstva na Žutom bregu. Koliko mi je poznato, to je prvi put da zagrebačka policija nudi novčani iznos u ovom smislu – rekao je načelnik Burušić.

Nadodao je i kako na rješavanju ubojstva svaki dan radi poseban tim sastavljen od ljudi koji su se i prije pokazali kao vrhunski profesionalci u svojim područjima.

>> Dvostruki ubojica iz Dubrave još uvijek izmiče policiji

>> Pucnjava u Dubravi: Ubijene dvije sestre

Komentara 7

Avatar Perica1
Perica1
11:52 01.07.2014.

To će svakako bit zanimljivo poslušati. Možda otkriju i kako napreduje istraga ubojstva Golubića iz caffe bara Princ student.

Avatar Perica1
Perica1
12:34 01.07.2014.

Ipak je bez brade, jer u početku ste ga opisivali kao neobrijanog, s uočljivom bradom dužine tri do četiri centimetra. A i nevjerujem da bi za 50000kn netko išao stavljati glavu u torbu.

Avatar liquidsky
liquidsky
13:04 01.07.2014.

Je sad bute ga našli. Ziher već pušća bradu čim se videl vu cajtungima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije