Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u novskoj

Nezadovoljni član HSP-a stranačkim kolegama izgrebao aute

izgreban auto,izgrebano vozilo
Foto: Thinkstock
1/2
30.03.2015.
u 11:48

Šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna, a motiv je nejasan

Policija je danas izvijestila o incidentu koji se dogodio u četvrtak navečer za vrijeme HSP-ova skupa u Rajiću kod Novske. Za vrijeme skupa, u sklopu kampanje za izbore Vijeća mjesnih odbora, hrvatski državljanin star 42 godine je na parkiralištu na Trgu hrvatskih branitelja u Rajiću oštrim predmetom oštetio lak na tri osobna automobila.

Kako doznajemo oštećen je automobil predsjednika HSP Novska, Vinka Debeljaka, člana stranka Ivice Cinka, te još jedne osobe. Vlasnici su policiju izvijestili tek u petak ujutro, nakon što su primijetili oštećenja, a policija je brzo otkrila počinitelja - M.J. iz Novske, također člana HSP-a. 

Protiv njega će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini biti podnesena kaznena prijava oštećenja tuđe stvari. Šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna, a motiv je nejasan. Prema neslužbenim informacijama radi se o članu stranke koji je duže vrijeme nezadovoljan izabranim vodstvom ogranka. Automobili nisu bili parkirani jedan pokraj drugoga, štoviše jedan je bio dosta udaljen od ostalih, što ukazuje na namjeru oštećenja odabranih automobila.

>>Tko je naškodio Škodi? Policija traži očevice

>>Razbili prozor na mercedesu pa bacili molotovljev koktel

Komentara 2

OB
ObrenM
14:39 30.03.2015.

Zasto se stiti manijak neobjavljivanjem podataka o njemu.Kuda ide ova stranka?

OB
ObrenM
14:38 30.03.2015.

Zasto se stiti manijak neobjavljivanjem podataka o njemu.Kuda ide ova stranka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije