Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAHNITAO

Nasrnuo nožem i sjekirom na policajce vičući 'sve bum vas zgazil'

sjekira
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.08.2014.
u 13:53

Goran B. neslužbeno doznajemo, voli alkohol pomiješati s tabletama, a očito se preplašila i njegova supruga koja se tijekom razgovora s policijom taman vratila kući

Gorana B. (44) posjet policajaca u domu u Vrbovcu u petak predvečer toliko je razbjesnio da je ubrzo na njih krenuo 20 centimetara dugim nožem i sjekirom za drva, a kada ni to nije bilo dovoljno, uz povike “sve bum vas zgazil”, ušao je u svoj traktor marke Belarus i htio ih pregaziti.

Kada su vidjeli da s Goranom, starim znancem policije zbog imovinskih delikata, zaista nema šale, rastrčali su se po dvorištu i zvali pojačanje. Kada je razjareni Goran B. traktorom zakvačio službeno policijsko vozilo kojim se policajac odvezao do susjedne kuće, čuvaru javnog reda i mira predstava je dojadila. Izišao je iz auta i ispalio dva hica u zrak da bi primirio nasilnika. I upalilo je, budući da se Goran B. mirno traktorom vratio u svoje dvorište i predao desetak policajaca koji su ga okružili. Ne zna se što je toliko razjarilo Vrbovčanina da nakon mirnog obavijesnog razgovora s policajcima koji su mu oko 17.40 sati pozvonili na vrata u nastojanju da razriješe (ne)djelo imovinske prirode, on izađe iz kuće i prema njima počne mahati sjekirom pred čijim su se naletima jedva izmicali.

U ruci je držao i nož koji je potom opasao i brže bolje sjeo za volan traktora da bi nastavio pomahnitali pohod na policajce. Gorana B., koji kako neslužbeno doznajemo, voli alkohol pomiješati s tabletama, očito se preplašila i njegova supruga koja se tijekom razgovora s policijom taman vratila kući. Osim dosadašnjih imovinskih delikata, sada ga se tereti i za pokušaj teškog ubojstva policijskih službenika i prisilu prema službenoj osobi. Njegova je predstava tako neslavno završila jer je odmah u petak predan pritvorskom nadzorniku. 

>> Pijani muškarac iz Ližnjana na policajce krenuo sjekirom

Komentara 10

Avatar butcher
butcher
15:52 24.08.2014.

E moj Gorane, da si to napravio u americi ubili bi te kao bijesnog psa, hehehehehehe !

DU
Deleted user
16:31 24.08.2014.

Prosjecno vece u vrbovcu

PC
poshten_chovek225
12:59 25.08.2014.

E tih imovinskih delikata ima koliko ocete a u malo slucajheva pravda pobjeduje pogotovo ako je osteceni u inozemstvu tada ili mora preplatiti svoje i svoje nasljedstvo ili odustane jer i pravosude zeli da ga oguli kao da njemu vaniani dolazi po zelji i narudbi ili ima zasadeno drvo i samo ubire dolare ili eurove a znam jednog u oporovcu bas takvog za potpispod prisilom od majke upiso bez znanja cjelo imanje sve bez svjedoka doktorskog izvestaja jer je starica bili presla 80 g opro sestru do gaca sta se tice ocinstva i materinstva i nitko nista svi okrecu glave na drugu stran-- nema vise Ljudskosti ni Covjecnosti o postenju da ne pricamno covjeka se nac nemoze bar ne u ZG zato sam sretan da bar jednom procitam i vidim da se nekog krivicno progoni radi imovinskih delikata i prisvojavanja od sestre brata ili drugog clana familije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije