Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo kod Dramlja

Naoružani pljačkaši zaustavili vozilo, ozlijedili radnika i ukrali više stotina tisuća kn

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
01.09.2015.
u 17:17

U pljački je lakše ozlijeđen radnik turističkog društva iz Crikvenice koji je prevozio novčani polog

Više naoružanih pljačkaša u ponedjeljak u jutarnjim satima zaustavilo je vozilo u Dramlju te su ukrali više stotina tisuća kuna, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

U pljački je lakše ozlijeđen radnik turističkog društva iz Crikvenice koji je u zaustavljenom vozilu prevozio novčani polog.

Službenici Policijske postaje Crikvenica u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta ove Policijske uprave provode kriminalističko istraživanje kako bi se detalji ove pljačke u mjestu kod Crikvenice.

>>Napali manekena Dejana Dragojevića, njegova prijatelja porezali po licu

>>Prometni policajac, konobar i poštar pet mjeseci planirali oružanu pljačku pošte

Komentara 2

SC
schwertransport
06:09 02.09.2015.

Koja jeftina pljacka najobicniji pozornik ce rasvijetliti i otkriti osobe povezane sa pljackom a prvi sumnjivi je osteceni ; )

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:07 01.09.2015.

Afganistanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije