Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali dileri drogom

Najveća ovogodišnja zaplijena amfetamina u Zagrebu

ecstasy
Arhiva VL
28.11.2009.
u 12:11

Sve je počelo kada su policajci s Črnomerca u naselju Malešnica u srijedu u popodnevnim satima legitimirali trojac. Tada su kod najstarijeg pronašli kilu marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

ZAGREB - Policija sumnjiči K.K. (29), koji je policiji poznat otprije po zlouporabi droge, A.S. (24) i P.V. (23), koji je također poznat policiji za isto, preprodaju šest kilograma amfetamina u tzv. "pasti", jedan kilogram marihuane, te su oduzeli 15.500 kuna za koje se sumnja da su zarađeni preprodajom droge. Ovo je, kažu iz policije, ovogodišnja najveća zaplijena amfetamina na zagrebačkom području.

Sve je počelo kada su policajci s Črnomerca u naselju Malešnica u srijedu u popodnevnim satima legitimirali trojac. Tada su kod najstarijeg pronašli kilu marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Dan kasnije u pretrazi stana na Medveščaku u kojem je neprijavljeno živio najmlađi pronađeno je 10 grama marihuane, te 15.000 kuna. Kada je policija pretražila njegov peugot, pronašla je i tri vakumirana paketa s ukupno 5923 grama amfetamina i dva plastična omota s 50 grama marihuane. Također, u četvrtak u Mikulićima pretražena je obiteljska kuća u kojoj je neprijavljeno živio 24-godišnjak te je policija tada pronašla tri plastična paketića s ukupno 63 grama amfetamina.

U policijskoj istrazi utvrđeno je da je najmlađi nabavljao veće količine marihuane i amfetamina, koje je zatim prodavao 24-godišnjaku. On je marihuanu zatim prodavao drugim preprodavačima, među kojima inajstarijem. Najstariji bi također marihuanu dalje preprodavao. Zaplijenjena droga na ulici vrijedi oko 450.000 kuna.

Protiv osumnjičenog trojca podnijeta je kaznena prijava, te su u petak dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

KI
kiseljali
13:38 28.11.2009.

aj hvala bogu, bravo policijo..

DU
Deleted user
19:02 28.11.2009.

Valjda i nešto rade, do sada sam mislio da krenu nešto raditi tek kada ih novinari alarmiraju svojim člancima???

JU
JUBITU
17:17 28.11.2009.

Yes! A zamislite koliko opijata i teških druga ne nađu!! Koliko x ste zvali policiju da legitimiraju ekipu koja u bloku zgrada mota joint-e i i pavci odoše traljavo obavljena posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije