Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na radu

Na radnika u Uljaniku pala greda sa skele

Uljanik,brodogradilište,Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
13.06.2014.
u 11:31

Zbog ozljeda muškarac je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Pula

U pulskom brodogradilištu Uljanik u četvrtak je u nesreći na radu stradao 52 godišnji radnik iz Vodnjana. Zbog ozljeda muškarac je zadržan na liječenju u  Općoj bolnici Pula.

Kako je utvrđeno očevidom policije i inspektora zaštite na radu, nesreća se dogodila oko 12.15 sati kada su djelatnici brodogradilišta dizalicom spuštali krila propelera na skelu sa stražnje strane broda u gradnji. U jednom trenutku sajla dizalice zakvačila se za drvenu gredu na skeli, na visini od oko 15 metara, te je greda pala na radnika.

>>Dijete teško ozlijeđeno u naletu automobila

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba
11:48 13.06.2014.

Privatizacija, reorganizacija, uštede,sve učestalije na radu ozljede...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije