Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob ispred hotela Marjan

VIDEO Dvije osobe uhićene: Mladić uboden u centru Splita, liječnici mu nisu uspjeli spasiti život

Split ubojstvo
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/7
20.11.2016.
u 00:16

Obala kneza Branimira u cijelosti je zatvorena za promet

Na Obali kneza Branimira u Splitu pronađen je muškarac s ubodnom ranom koji je naknadno preminuo, izvijestila je večeras policija.

Policija je tijekom noći izvijestila i da su dvije osobe koje se dovode u vezu s događajem uhićene i dovedene u prostorije policije. 

- U tijeku je kriminalistička istraga - rekli su u policiji.

Dalmacija News neslužbeno doznaje da je ispred hotela Marjan došlo do tučnjave između dva mladića prilikom kojeg je jedan od njih izvadio nož i ubo 18-godišnjaka u prsa. Mladić je hitno prebačen u bolnicu, ali je preminuo unatoč reanimaciji splitskih liječnika.

Dojava je zaprimljena u 20.50 sati. Obala kneza Branimira u cijelosti je bila zatvorena za promet

>> Stravičan zločin u Slavoniji: Mladić (23) izbo djevojku (17) zbog ljubomore

>> U Podstrani pronađeno tijelo muškarca

Komentara 8

TH
than
23:14 19.11.2016.

Kakvi su nam zakoni u praksi, takvi i na ulici. Sto ce on dobiti za ovo ?!?!? Moze se i sam prijaviti pijan i nadrogiran, jos, ako je mladji punoljetnik, eto ga uskoro na ulici opet. Treba kao i u Americic. U kojoj i maloljetnik za teske zlocine odgovara kao punoljetnik. Nema toliko olaksavajucih okolnosti. Ubio si, sto si pio i drogirao se..

NE
Neonacionalist
22:58 19.11.2016.

Koja je to kukavica sa nožem , kada ga nađu treba mu odlipiti doživotnu što je oduzeo tako mladi život , umjesto da se obračunaju fer i pošteno sa šakama ovaj vadi nož a ima onih koji potežu i pištolje , baš su došla neka čudna vremena kada se ide na to da se ubije suparnika .

Avatar koko_šanel
koko_šanel
22:58 19.11.2016.

pa sta je to s ljudima... svaki dan netko nekog ubije. dokle vise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije