Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždin

Na gradilištu škole dizalica pala na mladića i usmrtila ga

dizalica, očevid, poginuo (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
27.07.2010.
u 16:20

U tijeku jer očevid, a na mjesto događaja došli su inspektori zaštite na radu.

VARAŽDIN - Tijekom radova na dogradnji područne škole u Remetincu danas oko 13.50 sati u nesreći na radu poginuo je 26-godišnjak sa šireg novomarofskog područja koji je radio na gradilištu.

Na njega je pala dizalica, a okolnosti nesreće još se uvijek utvrđuju.

U tijeku je očevid, a na mjesto događaja došli su inspektori zaštite na radu.

 

Komentara 4

PA
Pajdo
18:09 27.07.2010.

Inspektori rada trebaju bit prvi pregledat Konstrukciju i Setap posla isve sigurnosne aspekte a ne poslije exsidenta Majmuni pamet u glavu a ne Birtiju

RE
rendulic50
18:30 27.07.2010.

PONOVNO MRTVI Dali ova pumpa za beton a ne dizalica stoji na čvrstoj podlozi ne sada će neki reći kriv vozač ja kažem krivo neznanje! Razloz vrlo jednostavni nemamo kadrova vlasnici kapitala samo trče za zaradom na edukaciju se ne daje ništa i imamo ovakove rezultate,evidentno i ovaj koji piše da je ovo dizalica zaista pojma nema o novinarstvu ovo je čisto dezinformiranje ali očito iz ne znanja.

JA
jakov40
19:26 27.07.2010.

Slažem se sa Vama, mislim da ti inspektori zaštite na radu imaju što raditi, samo se moraju više potruditi. Svaki komentar je tu suvišan. Treba tu nekog dobro rebnut po džepu, ali trbalo bi kazniti i inspektore koji ne rade svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije