Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječen nezakonit ulazak

Na Bajakovu u bugarskom teretnjaku otkrivena dva Afganistanca i dva Sirijca

bajakovo
Goran Ferbezar/PIXSELL
26.03.2014.
u 20:43

Protiv vozača kamiona podnesen je optužni prijedlog radi počinjenja carinskog prekršaja, a strani državljani koji su pokušali ilegalno ući u Hrvatsku su predani policijskim službenicima na daljnje postupanje.

Na ulazu u prostor Europske unije, na graničnom prijelazu Bajakovo, zajedničkom akcijom carinika i policajaca, danas je spriječen nezakonit ulazak četvorice ilegalaca. Za oko im je zapelo oštećeno carinsko uže na ceradi teretnjaka bugarskih oznaka kojim je upravljao bugarski državljanin pa su posumnjali da se u tovarnom dijelu nalaze osobe koje ilegalno žele ući u Hrvatsku i EU.

Teretnjak je upućen na detaljan RTG-pregled, a analizom RTG-snimki utvrđeno je da se u tovarnom prostoru ilegalno, pored prijavljene robe pod TIR-karnetom, nalaze i osobe pa je tovarni prostor kamiona otvoren i u njemu su pronađena četiri strana državljanina za koje je utvrđeno da su dvojica Afganistanci, a dvojica Sirijci.

Protiv vozača kamiona podnesen je optužni prijedlog radi počinjenja carinskog prekršaja, a strani državljani koji su pokušali ilegalno ući u Hrvatsku su predani policijskim službenicima na daljnje postupanje.

>> Albanac i Nigerijac pokušali u Hrvatsku ući s krivotvorenim ispravama

Komentara 2

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
22:04 26.03.2014.

Na Kosovo sa njima.Blje.

TH
thekurcula
21:13 26.03.2014.

Eto vam sad pa ih vi izdržavajte! A uopšte nisu hteli da ostanu kod vas. Šta je koštalo hrvatsku graničnu policiju da zažmiri na oba oka pa neka ih Slovenci otkriju? Ili neka odu tamo gde su naumili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije