Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljev vrh

U dvorištu isprobavao pištolj i pogodio ženu

pucnjava kraljev vrh
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
16.11.2014.
u 19:15

Ozlijeđena S. P. oporavlja se u bolnici i izvan životne je opasnosti. Nije utvrđeno jesu li je ozlijedile krhotine stakla ili metak

Dok je isprobavao pištolj, 29-godišnji T. P. nije niti sumnjao da će se metak odbiti, proći kroz krov i balkonska vrata te ozlijediti S. P. (25), njegovu suprugu u subotu oko 7.30 sati u Sljemenskoj ulici u Kraljevu Vrhu.

S. P. je zadobila ozljede glave, ali još uvijek se ne zna jesu li je ozlijedile krhotine od raspuknutog stakla ili metak. Prema riječima susjeda, bio je to nesretan slučaj.

– On mi je najbolji susjed. Ne vjerujem da je pucao namjerno. To je tragedija za cijelu obitelj – komentirao je jedan od susjeda.

Međutim, kako doznajemo, T. P. nije imao dozvolu za držanje vatrenog oružja.

– Htio je postati lovac. Taman je položio ispit i tražio dozvolu za oružje – dodao je susjed.Nitko u susjedstvu nije znao da ima pištolj. Policija je i u nedjelju poslijepodne pretresala kuću u kojoj T. P. živi sa suprugom, djecom te bakom i djedom kako bi detaljno obavili kriminalističko istraživanje. T. P. će se vjerojatno teretiti za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.Kada je shvatio da je pogodio suprugu, navodno ju je odmah prevezao u bolnicu.

Trenutno se oporavlja u KB-u Sestre milosrdnice i izvan životne je opasnosti. Mještani Kraljeva Vrha pričaju da je u međuvremenu operirana i da ju je ipak ozlijedio zalutali metak, a ne staklo.

Nitko od susjeda nije svjedočio drami koja se odvijala u subotu ujutro, ali svi su složni u tome da T. P. suprugu nije pogodio namjerno.– Razgovarali smo s djedom i rekao je da je baka neutješna i samo plače. On je rekao da uopće ne zna što se točno dogodilo – rekla je susjeda bračnog para iz Kraljeva Vrha, u Zagrebačkoj županiji.

>>Ubio ga zbog kritike: Što će ti to oružje? Odi doma, pijan si

>>Traga se za muškarcima koji su pucali u bivšeg boksačkog prvaka

Komentara 12

Avatar tajar
tajar
20:12 16.11.2014.

Pa nije čovjek mogao ilegalni pištolj isprobavati na streljani. Najžalosnije je da takva osoba želi postati lovac.

MX
Mister X
19:24 16.11.2014.

U dvorištu isprobavao pištolj i pogodio ženu; to je sad dokaz da pištolj funcionira ...

DU
Deleted user
19:36 16.11.2014.

Gađao je punicu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije