Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okončana drama

Muškarac koji je prijetio da će se ubiti predao se policiji

bombaš (1)
Foto: Željko LUkunić/Pixsell
1/11
Autori: mzr/VLM, luc, ba/VLM
01.08.2012.
u 21:00

Nakon gotovo šest sati Mladen V. odlučio se predati nakon čega se odjenuo i odvezen je vozilom hitne pomoći

Od 18 sati u Velikoj Gorici odvijala se prava drama. Prema neslužbenim informacijama 41-godišnji Mladen V. zatvorio se i navodno prijetio bombom, a u stanu je bio sam. Prema posljednjim informacijama izgleda da muškarac ipak nije imao bombu.

Nakon gotovo šest sati Mladen V. odlučio se predati policiji, nakon čega se odjenuo i odvezen je vozilom hitne pomoći u bolnicu Sv. Ivan. Iz policije su priopćili da nisu upotrijebili sredstva prisile.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o imovinskom sporu između muškarca koji se zatvorio u stan i njegove bivše supruge. On je navodno danas prijepodne priveden na policiju, ali je poslije pušten.

Na terenu u Ulici Slavka Kolara bio je i liječnički tim na čiji se nagovor Mladen na kraju i predao. Neslužbeno doznajemo da muškarcu nije dijagnosticiran PTSP.

U jednom trenutku u stan su upali specijalci, a muškarac je taj trenutak iskoristio da se zatvori u sobu nakon čega je visio s prozora i prijetio da će skočiti.

Prema izjavama susjeda vikao je da nema nikakvu bombu i pozvao policiju da pretraže stan.

Oko zgrade se okupilo stotinjak građana.

Komentara 22

DU
Deleted user
20:00 02.08.2012.

Da su se prije samog ulaska u stan spustili na prozore sa štrikovima i osigurali da nemože do prozora bilo bi rješeno za 5 minuta . a ne šprdnja od 8 sati, jadno i nista vise. Zanima me što bi bilo da se pojavi 5 talibana sposobnih za borbu?

DU
Deleted user
20:03 02.08.2012.

Kada treba pokazivati mišiće po narodnjačkim klubovima glavni su. A kada treba osigurati normalan život građanima e pa nisam, neznam, pa ovo ono.

Avatar AntiNazi
AntiNazi
22:54 02.08.2012.

budala je samo glumio da se zeli ubiti.. Kada se neko zeli ubiti onda to odmah i uradi bez da zove policiju i novine i ostalu publiku...! Da sam bio tamo ja bih ga gurnuo da zavrsi stime sto jee poceo..! Taj nema petlje da izvrsi suicid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije