Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT OD POTHLAĐENOSTI

Glinjanin (64) se smrznuo u napuštenoj kući

glina
Foto: Tadija Odić/VLM
29.12.2013.
u 23:00

Više o okolnostima ovog događaja bit će poznato nakon očevida Županijskog državnog odvjetništva iz Siska.

Tijelo Stjepana Radočaja (64) hrvatskog branitelja i invalida iz Domovinskog rata, pronađeno je prekjučer u napuštenoj kući u ulici Kneza Branimira u Glini. Prema rezultatima obdukcije uzrok smrti, koja je nastala još prije više dana, je pothlađenost. Stjepan Radočaj živio je sam u obnovljenoj kući u selu Šatorinja, a brat Vlado i rođaci prijavili su njegov nestanak policiji još 05. studenoga.

Do domovinskog rata je dobro zarađivao kao djelatnik zagrebačkih tvrtki koje su izvodile radove u inozemstvu. ali teškoće preživljene u Domovinskom ratu i invaliditet od ranjene noge zbog kojega je šepao su utjecale da se Stjepan promijeni i oda alkoholu.

Prema glasinama koje kruže Glinom, Stjepan je zadnji put viđen u kafiću na obližnjem autobusnom kolodvoru.

>>Mladić dva dana ležao mrtav u šahtu preko puta škole

>>Susjedi u kući pronašli mrtve supružnike. Ugušili se plinom?

Komentara 4

Avatar kobra11
kobra11
11:37 30.12.2013.

Do domovinskog rata je dobro zarađivao kao djelatnik zagrebačkih tvrtki koje su izvodile radove u inozemstvu. ali teškoće preživljene u Domovinskom ratu i invaliditet od ranjene noge zbog kojega je šepao su utjecale da se Stjepan promijeni i oda alkoholu. . . Tako je to kada mu se ispere mozak HDZ deterdžentom. Jadan čovek .

NO
novkovka
09:36 30.12.2013.

žalosno da se tako izgubi život.a i brat je mogao malo više paziti i pomoći svom bratu,tražiti pomoć od drugih a ne ga samo pustiti da sam luta i tako završi sa životom.

SK
sladja_kava
20:34 30.12.2013.

Do domovinskog rata je dobro zarađivao kao djelatnik zagrebačkih tvrtki koje su izvodile radove u inozemstvu. ali teškoće preživljene u Domovinskom ratu i invaliditet od ranjene noge zbog kojega je šepao su utjecale da se Stjepan promijeni i oda alkoholu. . . Tako je to kada mu se ispere mozak HDZ deterdžentom. Jadan čovek . ps:upravo to i sa deterdzentom svih politicara od 1990 godine na dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije