Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod požege

Mladi biciklist u komi, čega ga operacija

bicikl
Foto: Ilustracija: Marijan Susenj/PIXSELL
27.06.2015.
u 09:42

Čim se probudi iz kome, Gorana zbog teških unutarnjih ozljeda glave očekuje operacija u bolnici u Slavonskom Brodu

Četrnaestogodišnji Goran Višnjić, kojeg je u nedjelju navečer u Antunovcu kod Požege autom udario pijani 34-godišnji vozač (1,88 promila) bez vozačke dozvole, još uvijek je u komi. Dok se s prijateljem vozio biciklom, dječak nije ni slutio kako će mu neodgovorni sumještanin, poznat po pijanstvu, problematičnom ponašanju i višegodišnjoj vožnji bez dozvole, na takav način prekinuti djetinjstvo.

Čim se probudi iz kome, Gorana zbog teških unutarnjih ozljeda glave očekuje operacija u bolnici u Slavonskom Brodu. Inače, brat nesretnog dječaka poginuo je u prometnoj nesreći prije 20 godina.

- Kada mi je susjeda javila da je moj Goran stradao, bila sam šokirana i izvan sebe. Sada mogu samo čekati i moliti se da mu bude bolje. Nadam se da nije u životnoj opasnosti - kaže dječakova majka Slobodanka Višnjić. Ona ističe kako joj nije jasno zbog čega se moralo tako dugo čekati na dolazak Hitne pomoći.  

Drugi dječak (16), kojeg je također pokosio nesavjesni vozač, izvukao se, srećom, s lakšim ozljedama noge i glave te ogrebotinama, ali je svejedno zadržan u bolnici na liječenju.  Goranova majka ljutita je što vozaču, koji je dječake udario na neosvijetljenom dijelu ceste, a zatim nagazio papučicu gasa i pobjegao s mjesta nesreće, nitko ništa ne može. Osjetivši kako im se s leđa velikom brzinom približava auto bez svjetala, mladi su se biciklisti sklonili u stranu, no on ih je svejedno pokupio. Nakon ispitivanja u policiji, vratio se kući i ponovno pije.

>> Pijan pokosio dvojicu dječaka, pa pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije