Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vještačili ga

Miro Čalušić sposoban je za suđenje

miro čalušić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.12.2013.
u 07:16

Svjedočila je žena koja je potpisala lihvarski ugovor s Čalušićem, a novac nije vratila u roku pa je ostala bez kuće

Miro Čalušić (35), kojem se u Zagrebu sudi da je od 2007. do rujna lani lihvarskim ugovorima sa 25 osoba nezakonito stekao oko 31,1 milijun kuna, sposoban je za suđenje, no zbog psihičkih tegoba (depresije, anksioznog poremećaja) vještak neuropsihijatar preporučio je da sud vodi računa o njegovu zdravstvenom stanju.

To znači da se rasprave mogu i prekinuti kad mu nije dobro. Saslušanja oštećenika počela su jučer. Među svjedocima, o čijim smo iskazima pisali, saslušana je i Mirjana J. s kojom je Čalušić u siječnju 2011. ugovorio zajam od 150.000 eura, a stvarno joj je, po optužnici, dao 45.000 eura. Žena je potpisala i sporazum o prijenosu prava vlasništva na kući vrijednoj tri milijuna kuna. U roku nije vratila novac pa se Čalušić u travnju upisao kao vlasnik kuće.

>>Čalušić: Pustite me jer u zatvoru patim od klaustrofobije!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije