Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje za ubojstvo supruge

Marko Vidaković iznio obranu: Znao sam se u životu napiti, ali ne puno i nikada je nisam tukao

Marko Vidaković
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
20.10.2016.
u 18:37

Muškarca se sumnjiči da je početkom kolovoza 2014. u svojoj kući u Svetom Roku, pijan, brutalno pretukao suprugu, zadao joj čak 37 udarca po cijelom tijelu. Umrla je nekoliko dana nakon ozljeda

- Koliko ja znam, nikada nisam svoju pokojnu suprugu udario. Znao sam se u životu napiti, ali ne puno i nikada je nisam, tukao, a kamoli ubio. Ne znam tko je suprugu pretukao kobnoga dana – kazao je Marko Vidaković (61) na kraju dokaznog postupka na karlovačkom Županijskom sudu u svojoj obrani. 

Sumnjiči ga se da je početkom kolovoza 2014. u svojoj kući u Svetom Roku, pijan, brutalno pretukao suprugu, zadao joj čak 37 udarca po cijelom tijelu, od koji su kobni bili udarci u glavu i nagnječenje mozga. Obdukcijom je utvrđeno da je imala i slomljena rebra na oba prsna koša.

Supruga Šimica umrla je nekoliko dana nakon ozljeda. Optuženi je kazao da su djeca, koja su svjedočila kako im je otac bio odličan i marljiv čovjek, ali da je često bio pijan i tada bi majku nazivao pogrdnim riječima, vrijeđao i tukao, pa su često radi toga bježali od kuće. Optuženi je iskaze djece nazvao lažnima, kao i nalaz psihologa i psihijatrice koji su naveli da boluje od alkoholizma uslijed kojega je kobnoga dana bio smanjeno uračunljiv.

> > 'Molila sam mamu da se razvede od oca, ali nije htjela'

Komentara 1

CI
cirab10
15:19 22.10.2016.

teško vjerovati i jednima i drugima...treba malo razmisliti komu odgovara da stari ode u zatvor...ili nekom kome je smetao ili obićni nasilnik... ili obićni nasilnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije