Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi napad

Manijak na splitskom Marjanu zaskočio turisticu iz Japana (26)

'nasilje01_nnn_bih_240812'
Foto: ''
1/5
24.09.2012.
u 10:15

Turistica iz Japana progovorila o napadu nepoznatog muškarca koji ju je prije osam dana uhvatio na Marjanu

Nakon stravičnog ubojstva meksičke državljanke Selene Margarit Graciano Macedo na splitskom Marjanu prije osam dana dogodio se još jedan napad na ženu. Slobodna Dalmacija piše da je ovoga puta napadnuta 26-godišnjakinja iz Japana koja je o nasrtaju nepoznatog muškaraca progovorila putem pismene poruke.

– Čudan stariji čovjek uhvatio me na Marjanu, bilo je zastrašujuće – napisala je mlada djevojka koja je brdo posjetila kako bi se prošetala i fotografirala znamenitosti.

Pismo u kojem svjedoči o teškim trenucima ostavila je vlasnici apartmana u kojem je odsjela. Poznato je da je japanska državljanka u obilazak Marjana otišla sama te da prema općenitom opisu sliči nesretnoj Seleni. Naime, obje su žene bile iste visine i građe te boje kose.

>>Srpska policija privela nekoliko osumnjičenih za ubojstvo Selene

Komentara 13

VO
vordag
10:52 24.09.2012.

Dobro šta nisu stavili bar dvojicu redara neka se šeću po Marjanu

S6
starkey 662002
10:55 24.09.2012.

šteta što u članku nije navedeno ime apartmana i cjenik za iduću sezonu. Barem bi tada znali da je to plaćeni članak i reklama apartmana. U moru paranoičnih objava ova nadmašuje sve. Uhvatite vlasnicu apartmana, malo je pritisnite i vidjeti ćete da je to samo još jedan pokušaj osvajanja 5 minuta slave...

S6
starkey 662002
10:51 24.09.2012.

Ma dajte...molim vas, napao ju je usred bijela dana i ona je umjesto da vrišti uzduž i poprijeko Marjana i otrči u prvu policijsku stanicu, mirno odšetala u apartman, sjeda za stol i piše pismo vlasnici apartmana u kojem je (uz zahvalu za prekrasan smještaj i gostoprimstvo, frišku ribu i dobro vino) onako usput spomenula; o by the way I was attacked by a strange looking man on Marjan, and I barely got away...See you next year...ili u tom smislu. Dosta senzacionalizma i imajte malo pijeteta prema jadnoj ženi koja je izgubila život...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije