Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENA ŽENA (62)

Maloljetnici obećala novčanu nagradu pa je podvodila

prostitucija
Foto: Patrick Seeger/DPA/Pixsell
28.11.2016.
u 17:58

Sumnja se da je 62-godišnjaka osobno naplaćivala seksualne usluge te da je dio novca koji je uzimala od klijenata davala i djevojci

Žena (62) pritvorena je zbog sumnje da je podvodila maloljetnicu. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Sumnja se da je 62-godišnjakinja od 15. do 26. studenog podvodila djevojku, koja će u prosincu napuniti 18 godina, iako je bila svjesna da je riječ o maloljetnici. Obećala joj je novčanu nagradu ako stupi u seksualne odnose s klijentima, a “posao” se odvijao u više navrata u stanu koji je bio unajmljen za te svrhe.

Sumnja se da je 62-godišnjaka osobno naplaćivala seksualne usluge te da je dio novca koji je uzimala od klijenata davala i djevojci.

>> Bivši policajac optužen za suradnju sa svodnicima traži izuzeće cijele 'tužiteljske vertikale'

>> Nakon seksa ucijenila ga tražeći da joj plati 50.000 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije