Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična nesreća

Majka autom preletjela preko kuće, sin u nesreći ozlijedio kralježnicu

prometna
Anđelko Suhodolčan/Pixsell
21.05.2010.
u 19:51

Prešla je preko mokre trave preletjevši najmanje 20 metara, kotačima je istrgnula crjepove s drvarnice pokraj kuće i pala u dvorište obitelji Goričan u mjestu Donji Macelj.

Majka i sin koji su se danas vozili autocestom Zagreb - Macelj doživjeli su neobičnu prometnu nesreću. Na izlazu iz tunela Đurmanec zbog neprilagođene je brzine 41-godišnja L. B. izgubila nadzor nad vozilom i krenula prema livadi u blizini ceste, pišu 24sata.

Prešla je preko mokre trave preletjevši najmanje 20 metara, kotačima je istrgnula crjepove s drvarnice pokraj kuće i pala u dvorište obitelji Goričan u mjestu Donji Macelj.

I majka i njezin sedmogodišnji sin preživjeli su nesreću, a u Zagreb ih je odvezla Hitna pomoć. Dijete je s vrlo jakim bolovima primljeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu. Nakon što su ga pregledali liječnici, s majkom se odvezao taksijem kući.

Vlasnik kuće u čije je dvorište sletio automobil kaže da je ovo već peto vozilo koje mu je sletjelo u dvorište.

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kreont
06:56 22.05.2010.

Očigledno nešto ne valja sa tim djelom ceste.

BO
bohtar
09:20 22.05.2010.

Onda neka napravi pored avtoodpad,isplatljivo....

OB
-obrisani-
15:17 22.05.2010.

a da smanje ograničenje brzine u tunelu i na izlazu iz njega na 80km/h ovisno o vremenskim uvjetima može i na 60km/h

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije