Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Viru

Kombijem pretjecao automobil i usmrtio pješaka

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
26.04.2015.
u 10:05

Poginuli 51-godišnjak je iz Novske, a vozač protiv kojeg je podnesena kaznena prijava je s Vira.

Sinoć oko 21 sat na Viru dogodila se prometna nesreća u kojoj je u naletu automobila stradao 51-godišnji pješak.

Na njega je vozeći kombi zadarskih registarskih oznaka naletio 45-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od nešto manje od jednog promila.

Doznajemo da je do nesreće došlo kada je vozač kombija pretjecao, na mjestu dozvoljenom za pretjecanje, automobil ispred sebe i u tom trenutku pokupio pješaka koji se kretao uz cestu zajedno s još jednom osobom.

Poginuli 51-godišnjak je iz Novske, a vozač protiv kojeg je podnesena kaznena prijava je s Vira. 

>>Autom naletio na biciklista i usmrtio ga

>>Auto oborio dijete, težina ozljeda nije poznata

Komentara 2

MX
Mister X
10:42 26.04.2015.

Nogostupe ne radi Hrvatska ni za svoje građane ni za svoju djecu zato imamo to . 99% krivac ! za sve ovakve i slične pogibelji !

JO
jono
19:42 26.04.2015.

Da je hodao nogostupom ne bi bilo nesrece, ali nogostup u Hrvatskoj je luksuz.Sramota za cijelu Hrvatsku.Tako je u zemljama treceg svijeza,a izgleda da smo tu negdje.Sucut obitelji.Zao mi je vozaca iako je imao malo alkohola u krvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije