Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači u šibeniku

Kaznene prijave 13-orici zbog napada na policiju i kamenovanje auta

Navijači
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
04.11.2014.
u 12:58

Svi osumnjičeni, uz kaznene prijave, dovedeni su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

Šibenska policija podnijela je kaznene prijave protiv ukupno 13 osoba koje su prije dva dana sudjelovale u sukobu navijačkih skupina ''Funcuti“ i ''Torcida“. Kako su priopćili, prijave su podnesene za dva različita incidenta. U prvom su sudjelovala dvojica 18-godišnjaka, 19-godišnjak, 20-godišnjak i 21-godišnjak koji su osumnjičeni za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu pet osoba s područja Kaštela i oštećenja tuđe stvari na štetu 23-godišnjaka s tog područja.

Utvrđeno je da su osumnjičeni 2. studenoga oko 15.10 sati u Šibeniku u ulici Zapadna magistrala, pri sukobu navijačkih skupina, kamenjem gađali osobni automobil Mazda, splitskih registracijskih oznaka, koji je bilo u pokretu, a u kojemu su, osim vozača, bila i četvorica putnika, čime su izazvali opasnost za život i imovinu oštećenih. Tom prilikom na vozilu su nastala oštećenja procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Zbog drugog incidenta provedena su istraživanja nad 20-godišnjakom, 22-godišnjakom, 23-godišnjakom, 24-godišnjakom, 25-godišnjakom, 28- godišnjakom, 32-godišnjakom i 35-godišnjakom osumnjičenima za napad na službenu osobu te 27-godišnjakom koji je osumnjičen za prijetnju policajcu. Utvrđeno je da su osumnjičeni tijekom noći 2./3. studenoga u Šibeniku u ulici Zapadna magistrala, prilikom preprate navijačke skupine, s namjerom ulaska u grad, izašli iz svojih vozila te silom i prijetnjom napali policajce pri obavljanju službene dužnosti. Osumnjičeni 27-godišnjak jučer je oko 10 sati prilikom privođenja zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, u prostorijama Prekršajnog suda ozbiljno prijetio policijskom službeniku.

Svi osumnjičeni, uz kaznene prijave, dovedeni su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

>>Neredi na Šubićevcu: Pogledajte tučnjavu igrača Šibenika i Hajdukove B momčadi

>>Vratar Sarajeva pogođen petardom u BiH derbiju

Komentara 1

Avatar oracle5
oracle5
13:07 04.11.2014.

i tako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije