Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Čakovca

Kavkaski ovčar ugrizao maloljetnika

hitna pomoć
Foto: ilustracija
20.01.2016.
u 12:02

Psa vlasnik (19) nije imao pod nadzorom, pa je zaradio prekršajnu prijavu

U Pribislavcu pokraj Čakovca kavkaski ovčar ugrizao je jučer u 17.40 sati maloljetnika i lakše ga ozlijedio.

Psa vlasnik (19) nije imao pod nadzorom, pa je zaradio prekršajnu prijavu, izvijestila je Policijska uprava međimurska, koja vlasnike psa poziva da se vode računa o svojim životinjama i u šetnju ih izvode s povodcem, a opasne pse i s brnjicom.

>>Pas ugrizao dječaka za lice

>>Dok je gazda čistio boks, stafordski terijer istrčao i izgrizao prolaznicu

Ključne riječi

Komentara 6

VE
verica2
13:16 20.01.2016.

Nema tih novaca koji čovjeku mogu biti nadoknada za strah, unakaženost, a nerijetko i invaliditet koji su posljedica napada i ugriza "ljubimca".

ZA
zambezi
12:15 20.01.2016.

Nadam se da ce doc jednom neki na vlast koji ce urazumit(novčano,jer to ljudi jedino razumiju)neodgovorne vlasnike pasa koji vele,ma nist ti neće!

Avatar maxist
maxist
17:31 21.01.2016.

naša je murja baš taktična i nježna prema vlasnicima glomaznih i krvoločnih pasa , ali im proradi surovost zvanja protiv osoba od 60-70 godina ( jer ne očekuju otpor...?!) . Kao što su zakonom dobro zaštićeni najveći kriminalci u povijesti Hrvatske (privatizacijski-poduzetnički- magistri) tako su slabo zaštičeni oni koji nemaju krvoloke za kućne ljubimce.........(100kn globe za 40 šavova je nagrada -stimulacija a ne kazna !!_)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije