Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamionom sletio s ceste

Kabina uništena, vozač u bolnici: Zabio se u drvo na staroj cesti prema moru

prometna nesreća Vukova Gorica
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/5
13.03.2017.
u 14:13

Policija je izvijestila da je kamion sletio s ceste i udario u stablo, a pritom je vozač teško ozlijeđen te je prevezen u bolnicu.

Vozač je teško ozlijeđen nakon što se kamionom zabio u drvo oko 10.35 sati u mjestu Glavica kod Vukove Gorice na "staroj" cesti prema Rijeci, piše Kaportal.  

Policija je izvijestila da je kamion sletio s ceste i udario u stablo, a pritom je vozač teško ozlijeđen te je prevezen u bolnicu. 

Kabina kamiona je u nesreći je potpuno uništena.

>>Rekao majci da stiže pa poginuo

>>VIDEO Teška nesreća: Dva automobila sudarila se kod zgrade Vjesnika

Ključne riječi

Komentara 3

HR
Hrabraja
18:24 13.03.2017.

Vinjete, sve vise ljudi se ne vozi autocestom

DU
Deleted user
07:50 15.03.2017.

@Hrabraja, tako je, vinjete! I magistrala od Rijeke prema Zadru je krcata kamiona. Razlog je jasan,kako naručitelju naplatit dodatnih 800 kn za đir po autocesti dolje,gore kamionom.A ni vječito upaljena led ograničenja na 80 km/h ne doprinose volji za autocestma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije