Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Izbio požar dvaju kontejnera i proširio se na tri automobila

Vatrogasci Zagreb
Petar Glebov/PIXSELL
11.12.2014.
u 11:10

Policija će danas obaviti očevid kako bi utvrdili točan uzrok požara.

Požar dvaju kontejnera izbio je noćas iz zasad neutvrđenih razloga i proširio se na ukupno tri osobna automobila.

Prvo je vatra oko 2.10 sati planula u kontejneru za smeće u Balokovićevoj ulici u Novom Zagrebu i proširila se na rover bosanskohercegovačkih oznaka koji je bio parkiran pored. Automobil je djelomično izgorio. Nešto kasnije, oko 3.25 sati gorio je i kontejner u Ulici Viktora Kovačića, a vatra se proširila na Citroen Saxo zagrebačkih oznaka u vlasništvu 61-godišnjakinje te Renault Kangoo u vlasništvu poduzeća Kristalno čisto d.o.o. Citroen je u potpunosti izgorio, a Renault djelomično.

Policija će danas obaviti očevid kako bi utvrdili točan uzrok požara.

>> 86-godišnja starica se ugušila dok je pokušavala upaliti peć

Komentara 2

2X
2Xgeneral
16:04 11.12.2014.

bude matan miki platio????? likovi tak opostavljaju kontejnere jer ( nemaju pameti ) ne misle. komunalnog redara sam osobno pitao tko će platiti štetu ako netko zapali razbcane papire o ontejnera za papir a auti parkirani 30 cm od kontejnera??? gledao me ko neko tele, kao da ga pitam neznam što! ( a vrlo jednostavno pitanje )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije