Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troje otmičara u pritvoru

Iz ralja otmičara pobjegla nakon tri mjeseca prijetnji, torture i silovanja

OTMICA
Foto: Thinkstock
12.08.2014.
u 19:49

U grupi otmičara navodno je bio i jedan maloljetnik, ali on je uspio pobjeći. Svima prijeti 10 i više godina zatvorske kazne

Djevojčicu su držali zatočenom od svibnja do kolovoza. Proživjela je nevjerojatnu torturu, uz stalne prijetnje njoj i njezinim roditeljima. Jedan od njih, 19-godišnji T. M., pritom ju je i silovao. Nakon što je uspjela pobjeći, policija je stala na kraj njezinim progoniteljima.

S. K. (44), Lj. M. (47) i T. M. (19) uhvaćeni su i iza rešetaka su istražnog zatvora nakon što ih je ispitala sutkinja zagrebačkog Županijskog suda.

Maloljetni progonitelj koji je bio dio četveročlanog tima koji navodno živi u zagrebačkom romskom naselju, pobjegao je. Budući da je riječ o djetetu, za protupravno oduzimanje slobode prijeti im do deset godina zatvora.

Međutim, za kazneno djelo zbog kojeg im je određen pritvor, a riječ je o kaznenom djelu protiv spolne slobode, prijeti im još i veća zatvorska kazna, do 15 godina iza rešetaka. Neki od sumnjivaca policiji nisu nepoznati. S. K. je već evidentiran zbog teških krađa, po čemu je poznata i Lj. M., kojoj je u dosjeu evidentirano šest krađa.

>>Oteli mladića, natjerali ga da se skine i ostavili u šumi

>>Ugurali ga u Passat, odvezli u šumu i izudarali

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije