Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio s ceste

Hrvatski autobus prevrnuo se u Austriji: Pet osoba lakše ozlijeđeno

autobus,prevrnuo se,nesreća
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
02.04.2015.
u 10:58

Autobus je bio na putu iz Zagreba za Stuttgart, a u njemu je bilo osmero ljudi

Hrvatski autobus sletio je s ceste i prevrnuo se kod Stainacha u austrijskoj pokrajini Gornjoj Štajerskoj, pišu 24sata. Lakše je ozlijeđeno petero putnika.

Nesreća se dogodila noćas oko 1.20 sati. Autobus je bio na putu iz Zagreba za Stuttgart i u njemu je bilo osmero ljudi. Do nesreće je došlo zbog snježnih uvjeta na cesti.

>> Zapalio se autobus pun putnika

Komentara 5

PE
Pemac49
12:01 02.04.2015.

Sreca u Nesreci tako napisi ! A Snjeg je kriv zato sto za Volanom sjedi Mujo i tipka u Mobitel Poruke ! Daj saberite se malo zadnje vrjeme pratim te Vozace Autobusa i dolazim do zakljucka preuzdobna su im Sjedalam Sjedala zaborave dasu uopce u Autobusu zaspu u Voznji cudo dase vise nesreca ne desava.

VU
vuky91
11:14 02.04.2015.

"Do nesreće je došlo zbog snježnih uvjeta na cesti." Dobro je, samo par ozlijeđenih. BTW. Već sam pomislio da je do nesreće došlo zbog vožnje koja nije bila prilagođena uvjetima na cesti.

JO
jono
16:43 03.04.2015.

kada bih imali crne kutije vidoo nadzor ili slicno onda bi se vidjelo da je zaspao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije