Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUTOVANJU S DJEVOJKOM

Tragedija na Tajlandu: Hrvat pao niz vodopad i poginuo

vodopad
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
07.01.2016.
u 12:56

Tomislav Laco (31) pao je s visine jednake osam katova

Hrvat je poginuo na Tajlandu nakon što je pao s vodopada na otoku Koh Samui, prenosi Bangkok Post.

Tomislav Laco (31) pao je s visine jednake osam katova, s oko dvije trećine visine vodopada u regiji Mae Nam. Policija i spasitelji stigli su na mjesto događaja nakon što su jučer poslijepodne obaviješteni o padu. Na dnu vodopada pronašli su tijelo žrtve. Laco je zadobio fatalnu ozljedu glave i druge ozljede.

Tomislav Laco je, doznajemo iz pouzdanih izvora, na Tajlandu bio s djevojkom, a ne sa suprugom kako pišu tajlandski mediji, Đeni MacanIz hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova potvrdili su kako je o pogiblji hrvatskog državljanina T. L., koja se dogodila 6. siječnja, službeno izviješteno veleposlanstvo Hrvatske u Indoneziji.

- Obavijestili smo obitelj te smo u stalnom kontaktu s njima - kazali su iz MVEP-a.  

Prema pisanju Bangkok Posta, Macan je rekla policiji da su Laco i ona bili na medenom mjesecu na otoku, gdje su boravili u bungalovu i vozili se na biciklima. Rekla je da je Laco obilazio vodopad dok je ona pisala te da je u jednom trenutku čula kako nešto pada, nakon čega nije mogla pronaći partnera. Potom je pogledala preko ruba i vidjela ga kako leži na dnu.

Iz policije su rekli da je tijelo odneseno na obdukciju te da će obavijestiti hrvatsko veleposlanstvo o njegovoj smrti.

>> Hrvat (29) poginuo u Kanadi, obitelj danima ne može do njegova tijela

Komentara 9

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
14:35 07.01.2016.

Ljudi, pazite... jedan je život, sućut supruzi obitelji. I znam da nije važno, ali Tajland je država a ne otok, prema tome nije "na Tajlandu" nego "u Tajlandu"

LA
Lavica7
18:14 07.01.2016.

Ima 31 godinu i vec vara zenu...ups. varao.

IP
ispeci.pa.reci
16:49 07.01.2016.

a da nije hrvat onda nebi bila tragedija! sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije