Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi vozač

Hrvat bježao pred slovenskom policijom, nije ga zaustavila ni probušena guma

Policija - Slovenija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
15.01.2015.
u 12:26

Nije se zaustavio ni nakon što mu je puknula guma na autu

Slovenska policija sinoć je kod Ilirske Bistrice nešto poslije 1.00 pokušala zaustaviti 19-godišnjeg vozača iz Hrvatske. On je ignorirao njihove znakove te nastavio bježati do mjesta Kozine gdje je uhićen, javlja Žurnal24.

Nije se zaustavio ni nakon što mu je puknula guma na autu. Naime, naletio je na prepreku koju je policija postavila na cestu kako bi ga ulovila.

Utvrđeno je kako vozač nije bio pod utjecajem droga ili alkohola te nije poznato zašto je bježao od policije. Zbog niza prekršaja mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 1600 eura.

>> Jurila autocestom 246 kilometara na sat

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
20:37 15.01.2015.

Zasto ga nisu zatvorili i objavili mu rodoslovlje?

JA
jamanuša
15:40 15.01.2015.

nije biježa zato što je čist

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:11 15.01.2015.

A zakaj bi stal ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije