Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ODVJETNIK

Hokejašu odgođena presuda za smrt mladog manekena

šprljan
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
16.02.2017.
u 15:44

Odgodu je zatražio Šprljan i to zbog toga jer je radi neslaganja otkazao punomoć odvjetnici te unajmio novog odvjetnika.

Suđenje bivšem hokejašu i poduzetniku Filipu Endiju Šprljanu kojeg se tereti da je lani krajem kolovoza u svoj stan pozvao dvojicu maloljetnika i manekena Mattea Govedaricu (21) gdje su konzumirali različite droge nakon čega je Govedarica preminuo u četvrtak je trebalo biti završeno, ali je umjesto toga odgođeno.

Odgodu je zatražio Šprljan i to zbog toga jer je radi neslaganja otkazao punomoć odvjetnici te unajmio novog odvjetnika, koji još uvijek nije dobio uvid u spis, zbog čega sa Šprljanom nije stigao pripremiti obranu.

>> Bivši hokejaš optužen za smrt manekena koji se predozirao u njegovu stanu

>> Osumnjičeni je bivši hokejaš, a prije no što su manekena iznijeli na ulicu, pokušali su ga oživjeti

Komentara 1

LI
liliZG
10:50 17.02.2017.

Nije mi jasno, ...kaj je netko trpao tom Govedarici namjerno drogu u usta ili gdje već ili ??? jer kolko ja tu vidim , taj vlasnik stana je kriv samo za konzumiranje droga i/ili posjedovanje , al zašto ovo drugo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije