Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda u petak

Bankarica se na suđenju križala, a fra Šime tvrdi: Njena obrana je lažna!

Jasna Bilonić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
26.11.2014.
u 15:47

Sudac Slavko Lozina izricanje presude zakazao je za petak

– Obrana Jasmine Bilonić šokantna je i lažna! – tvrdi fra Šime Nimac koji je u srijedu nadopunio svoju obranu, nakon što je bankarica u svom iskazu ustvrdila kako se poslužio njome, a jedini mu je cilj bio oploditi novce.

– Ja nisam bio s Jasminom u Luganu kako ona tvrdi. U životu nisam upoznao Paola Bamfija – rekao je fra Šime odgovarajući na iskaz Jasmine Bilonić koja kaže da je oko pola milijuna eura predala Tvrdiću jer je fra Šime htio ulagati u Bamfijevu tvrtku.

– "Fra Šime, ti si prevaren!" rekla mi je moja odvjetnica Nela Pedišić nakon što se u Bregani našla s Paolom Bamfijem, a prevoditelj im je bio Tvrdić. Oni od Jasmine nisu dobili nikakav novac – ispričao je Nimac koji kaže da je nakon izbijanja afere pitao Bilonić gdje je novac, a ona mu je rekla da je otišao u karitativne svrhe. Kaže i da je njegovoj odvjetnici rekla da će ga vratiti za dva mjeseca. Jasmina Bilonić križala se dok je to slušala, ali svoju obranu više nije htjela nadopunjavati.

Tužiteljica Rene Laura smatra da je dokazana krivnja za oboje i traži zatvorsku kaznu. Propisano je od jedne do 10 godina. Željko Ćapin, odvjetnik Crkve, rekao je da fra Šime nije mogao ni polovnog Stojadina prodati bez pismenog odobrenja crkve, a što se tiče Bilonić, zaključio je kako je Bamfi lik iz bajke.

Odvjetnici optuženih, Nela Pedišić i Joško Čeh traže oslobađajuće presude. Sudac Slavko Lozina izricanje presude zakazao je za petak.

>>Jasmina Bilonić: Fra Šime se sa mnom jednostavno poslužio!

>>Fra Šime: Jasmina me planirano prevarila

Komentara 19

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
16:09 26.11.2014.

Strava veli fra prc da je htio oploditi novac usput i bankaricu al znamo svi da bu bankarica nadrapala netrebamo cekat presudu fea prc ce dobit neku uvjetnu kaznu i premjestaj u mirnu zupu a bankarica ce odgulit par godina sve je to scenarij koji gledamo godinama i znam da sam u pravu nazalost

Avatar Nexus
Nexus
19:06 26.11.2014.

Jeste prava je, premazana sa svim mastima. Ak zna musti neka se kandidira za predsjednicu.

Avatar ljutatrava
ljutatrava
21:11 26.11.2014.

@zgdomorodac ..sve si točno naveo ,samo...presudu će donijeti sudac lozina..tako da je moguće da i bankarica i fra sime izmole po 2 očenasa i 2 zdravo marije i budu primjereno kažnjeni..a 10,mil je 10 mil,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije