Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezime prvog dana

Ecstasy i speed na Ultra festivalu: Privedene 54 osobe, među njima 13 stranaca

Speed i ectasy
Foto: PU splitsko-dalmatinska
12.07.2014.
u 11:27

Tijekom okupljanja tri osobe su lakše ozlijeđene

Prvog dana Ultra Europe na splitskom Poljudu policija nije evidentirala narušavanja javnog reda i mira, nisu zabilježena oštećenja, niti uništenja imovine i materijalnih  sredstava. Ukupno su privedene 54 osobe, 41 hrvatski državljanin i 13 stranih državljana. Zbog posjedovanja droge prijavljeno je 49 osoba, dok se nad jednom osobom kod koje je pronađeno ukupno 90 tableta Ecstasyja i 1,4 g speeda provodi kriminalističko istraživanje. Tijekom okupljanja tri osobe su lakše ozlijeđene. 

No, uoči Ultre policija je u četvrtak kod 27-godišnjaka pronašla i oduzela 21 tabletu Ecstasyja. Pretražili su mu stan i pronašli i oduzeli još 99 tableta. Istoga dana kod 45-godišnjaka u vozilu su pronašli 920 grama droge speed i 482 tablete Ecstasyja. Obojica su kazneno prijavljeni i dovedeni pritvorskom nadzorniku.

Tijekom okupljanja tri osobe su lakše ozlijeđene. Oko ponoći je prijavljeno kazneno djelo razbojništva nad dvoje državljana Australije kojima je otuđena torbica sa novcem i ručni sat u Karamanovoj ulici.

>> Više od 150.000 ljubitelja elektronske glazbe uživa na Ultri

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Perica1
Perica1
11:36 12.07.2014.

Tko bi normalan mogao cijelu noć skakutati na taj glazbeni šund a da nije na bombonima.

AK
akil
14:05 12.07.2014.

Dali ste mislili da će oni sisati 505 sa crtom?Pa ljudi moji.....!

TO
tonchica*
13:40 12.07.2014.

Da se ovakav happening zbiva pinkicu sjevernije... brujali bi svi mediji o tome. Split je vise nego udvostrucen ovih dana, no o svemu tome, citamo samo ovih par redaka o izgredu. Kad bi covjek sudio po ovim centraliziranim glasilima, cinilo bi se kao da Split nije dio Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije