Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Dvojac ženu (90) tražio vode, ona ih pustila u kući pa je opljačkali

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.03.2016.
u 11:24

Policija za njima traga te ponovno poziva građane, posebno one starije životne dobi

Da drskost i bezobzirnost lopova nema granica svjedoči i slučaj od utorka kada su nepoznati muškarac i žena u mjestu Kosijersko Selo 90-godišnjoj starici pokucali na vrata tražeći ju vode, na što ih je ona pustila u kuću, a oni su joj ukrali zasad neutvrđenu količinu novca. 

 Karlovačka policija u srijedu je izvijestila kako je dvoje lopova, nakon što ih je starica oko 13 sati pustila u kuću, iskoristilo njezinu nepažnju kako bi je pokrali.

Policija za njima traga te ponovno poziva građane, posebno one starije životne dobi, da ne budu lakovjerni i ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom te da o svemu sumnjivom odmah obavijeste policiju na broj 192.

 Pozivaju ih i da, ukoliko je to moguće, zabilježe registracijsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste ili neke druge činjenice koje bi olakšale pronalazak lopova. 

>> Maskirani pljačkaš uz prijetnju oružjem odnio novac iz pošte

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije