Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE NESREĆE U 10 MINUTA

Poginula djevojka (31), brat joj teško ozlijeđen, teško ozlijeđen još jedan mladić (26)

Ilica prometna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.02.2017.
u 14:25

U dvjema prometnim nesrećama koje su se u razmaku od samo deset minuta dogodile u nedjelju ujutro u Otoku nedaleko Vinkovaca, poginula je jedna, a teže su ozlijeđene dvije osobe

U svega desetak minuta oko 6 sati ujutro, u Otoku su se dogodile dvije prometne nesreće. U slijetanju automobila s ceste jedna je osoba smrtno stradala dok je druga zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako neslužbeno doznajemo od mještana Otoka, najmlađeg hrvatskog grada koji se nalazi nedaleko od Vinkovaca, smrtno je stradala Andrea Pejaković (31) dok je njen brat Darko ozlijeđen.

Oni su s vozilom sletjeli s ceste i udarili u kapelicu koja se nalazila u blizini. Brat i sestra Pejaković su iz obližnjeg sela Privlaka.

Desetak minuta ranije također u Otoku dogodila se prometna nesreća u kojoj je još jedan automobil sletio s ceste. U toj nesreći Josip Ćorić (26), inače iz obližnjeg sela Komletinci, zadobio je teške tjelesne ozljede radi kojih je prevezen u vinkovačkoj bolnici. Iz bolnice doznajemo kako je Ćorić životno ugrožen.

Prema riječima građana večer prije u Otoku je održavana pokladna zabava ali nije poznato jesu li i smrtno stradala osoba i ozlijeđene osobe bili na istoj. 

>> BMW-om sletjeli s ceste, mladić (19) preminuo u bolnici, još dvojica teško ozlijeđena

Komentara 12

TR
Trnjanec
10:13 19.02.2017.

Smanjite brzinu, ljudi. Nećete izletjeti s ceste i poginuti ako vozite 40 na sat (kroz naselje!), a to što ćete na odredište stići par minuta kasnije nije uopće bitno.

VK
vk52
12:16 19.02.2017.

I onda pametnjakovici tvrde da su stari vozaci sa 50-60 god. iskustva u voznji opasnost za saobracaj na cesti.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:28 19.02.2017.

Hrvatski vozači znaju za samo jednu brzinu. 120 kroz naselja, 120 na autocesti (a mogli bi brže), 120 na ostalim cestama (a trebali bi znatno sporije). Uz to vole voziti polualkoholizirani, ne vezat pojas (posebno straga), svojoj djeci dopustiti da prilikom vožnje nesmetano skaču po sjedalima, ne servisirati propisno svoj automobil, točiti lož ulje umjesto dizela, uvijek biti u pravu, pretjecati u krivinama i na ostalim nepreglednim mjestima, oglušavat se na preporuke struke, okrivljavat uvijek loše stanje prometnica za svakojake prometne nesreće, notorno koristiti mobitel pri vožnji, pušiti u autu bez obzira na suputnike (pogotovo djecu), bacati otpad kroz bočne prozore, svakom poznaniku zatrubit (valjda zbog nekakve opasnosti), sjeći krivine, ne prikočiti na prelazu preko željezničke pruge (što mi država ne stavi rampu?!), voziti krajnje neekonomično (gas do daske), zimi voziti bez svjetla i bez zimskih guma itd. itd. itd. A po povratku iz zapadnih država hvaliti kulturu vožnje u tim državama. E, moj narode ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije