Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronevjera

Dostavljač prokockao više od 50.000 kuna mirovina

novac
Foto: Davor Javorović/Pixsell
12.12.2016.
u 16:32

"Taj je novac njemu, kao djelatniku tvrtke za dostavu, bio povjeren za isplatu mirovina, no on ih je potrošio na igrama na sreću na području Valpova"

Umjesto da dostavi mirovine njihovim vlasnicima, 33-godišnjak je taj novac - prokockao. Policija nije otkrila točan iznos štete, ali veći je od 50.000 kuna.

- Taj je novac njemu, kao djelatniku tvrtke za dostavu, bio povjeren za isplatu mirovina, no on ih je potrošio na igrama na sreću na području Valpova - izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Počinio je tako, sumnja se, kazneno djelo pronevjere.

>> Policiji prijavio razbojništvo nakon što je prokockao novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije