Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Dikan nije došao na suđenje za krivotvorenje bratovog potpisa

josip dikan radeljak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.01.2014.
u 15:23

Grafološkim vještačenjem je utvrđeno da je Radmanov potpis falsificiran i Dikan je na splitskom Trgovačkom sudu parnicu izgubio

Josip Radeljak – Dikan, zdravstvenim razlozima opravdao je nedolazak na splitski Općinski sud u četvrtak, gdje mu se sudi zbog optužbe kako je krivotvorio potpis svog polubrata Željana Radmana.

Radeljak je svojedobno tužio polubrata te je 18.4.2008.godine Trgovačkom sudu u Splitu priložio sporazum kojim je htio dokazati da mu je polubrat poklonio vlasništvo nad kultnim splitskim kafićem Semafor i restoranom Pimpinella.

Grafološkim vještačenjem je utvrđeno da je Radmanov potpis falsificiran i Dikan je na splitskom Trgovačkom sudu parnicu izgubio. Općinsko državno odvjetništvo protiv Radeljaka podiglo je optužnicu zbog krivotvorenja potpisa zahvaljujući kojem je pokušao doći do vlasništva procijenjenog na 3,5 milijuna kuna. Ovo je drugo ročište na koje Dikan nije došao. Otkazano je za početak ožujka.

>> Dikan Radeljak zbog zapetljaja crijeva završio u bolnici

Komentara 1

ZB
zbuniceva
14:17 24.01.2014.

težak je život naših elita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije