Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

Deset godina maltretirao suprugu

nasilje
photos.com
10.11.2009.
u 11:53

Prije pet dana žena se s teškim ozljedama pojavila na Hitnoj pomoći. Puknuo joj je bubnjić, a imala je i slomljena dva rebra. Kazala je da joj je ozljede nanio suprug te da je krajem listopada pobjegla od njega jer nije više mogla podnijeti maltretiranje.

SPLIT - Istražni sudac pustio je na slobodu Ratka Š. (35) iz Segeta Donjeg koji je prijavljen zbog sumnje da zadnjih deset godina sustavno maltretirao 32-godišnju suprugu. Klupko nasilja počelo se odmotavati 25. listopada kada je nasilnik prijavio nestanak supruge. Kazao je da mu iz kuće nestaju novci, a da nje nema.

Par ima i 13-godišnju djevojčicu. Prije pet dana žena se s teškim ozljedama pojavila na Hitnoj pomoći. Puknuo joj je bubnjić, a imala je i slomljena dva rebra. Kazala je da joj je ozljede nanio suprug te da je krajem listopada pobjegla od njega jer nije više mogla podnijeti maltretiranje. Ispričala je kako ju je suprug zadnjih deset godina braka udarao, vezivao, nožem rezao kosu, čupao i povlačio po podu. Prislonio bi joj pištolj uz glavu i prijetio da će je ubiti, a onda bi pucao u strop. Policija je u stropu pronašla tragove streljiva. Prijavljen je zbog nasilničkog ponašanja u obitelji i zbog nanošenja teških ozljeda. Određena mu je mjera zabrane bilo kakvog kontakta sa suprugom i zabrana prilaska na manje od 100 metara.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
06:49 11.11.2009.

ruke i noge mu odsječi pa neka gmiže ko guja..

KI
kiseljali
12:28 10.11.2009.

ako postoje dokazi, osuditi ga na 5 god. takav kreten nikome nije potreban.. ako ga se ne zaustavi krenuti će na rođeno dijete.. i odvesti ju u vječiti mrak i tamu.....

NE
nettko
19:20 10.11.2009.

nabi ga na kolac !!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije