Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Zadru

Čuvaj se ženske ruke: 50-godišnjak vrijeđao konobaricu pa ga prebile dvije žene

policija auto
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.08.2016.
u 14:02

50-godišnjak se jedva izvukao i pobjegao iz kafića

Dvije žene koje su sjedile u kafiću u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru gledale su kako 50-godišnjak vrijeđa konobaricu.

Kako je njegova agresivnost rasla, tako je rasla i ljutnja dvije žene stare 30 i 39 godina koje su odlučile reagirati, piše Zadarski.

Žene su prišle muškarcu, izudarale ga, bacile na pod i nastavile mlatiti. 50-godišnjak se jedva izvukao i pobjegao iz kafića.

Policija ga je ubrzo pronašla, a na policijskoj obradi su bile i žene koje su ga pretukle. Svi troje su dobili optužne prijedloge za remećenje javnog reda i mira, a dobili su i zabranu međusobnog komuniciranja. U kafić ne smiju ući osam dana. 

>> Dvije putnice potukle se oko mjesta u autobusu

Komentara 8

DU
Deleted user
16:17 19.08.2016.

Bravo cure

LA
LANA555
16:16 19.08.2016.

Ovaj Zadar je postao popularan u zadnje vreme.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
18:28 19.08.2016.

jadan covjek...a da su dva tipa pretukle zensku odmah bi saravanka zakokodakala...gdje je spolna ravnopravnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije