Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trpinje

Četiri igračice ŽOK Vukovar ozlijeđene u prometnoj nesreći

Branimir Bradarić
13.02.2015.
u 11:38

Prema neslužbenim informacijama u vozilu koje se kretalo prema Vukovaru bile su četiri igračice Ženskog odbojkaškog kluba Vukovar

Pet osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se sinoć, oko 21 sat, dogodila na izlasku iz Trpinje, sela nedaleko od Vukovara. Prema riječima Domagoja Džigumovića, glasnogovornika PU Vukovarsko-srijemske, do nesreće je došlo kada je vozač osobnog vozila, a koji se kretao u smjeru Osijek, iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u vozilo koje se kretalo u smjeru Vukovara.

– Na sreću nije došlo do punoga frontalnog sudara nego je vozilo svojim prednjim lijevim dijelom udarilo u kijevu stranu vozila koje se kretalo u suprotnom smjeru. Aktivirali su se i zračni jastuci tako da je vozač (1930) zadobio teške tjelesne ozljede, a četiri djevojke iz drugoga vozila lakše tjelesne ozljede. Očevidom je utvrđeno kako nitko od sudionika prometne nesreće nije imao alkohola u krvi, kaže Džigumović.

Prema neslužbenim informacijama u vozilu koje se kretalo prema Vukovaru bile su četiri igračice Ženskog odbojkaškog kluba Vukovar. Išle su na trening. Sve četiri su nakon prometne završile u bolnici gdje su pregledane i gdje su im liječnici utvrdili lakše tjelesne ozljede. Očevici, koji su vidjeli kako razbijeni automobil izgleda, kažu kako je djevojke spasio zračni jastuk koji se aktivirao i da su sve četiri zapravo imale jako puno sreće.

>> U prometnoj na Pagu poginuo 45-godišnjak iz Zagreba

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Objektivno...
08:58 14.02.2015.

Što ne napišu na Trpinjskoj cesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije