Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradili prijavu

Česi se goli kupali među djecom, prijeti im kazna do 800 kuna

Sabunike
Željko Mršić/PIXSELL
30.06.2014.
u 09:58

Prijavljeni su policiji jer je na plaži u to vrijeme bilo djece pa su zaradili prekršajne prijave zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

U nedjelju ujutro bračni par Čeha prošetali su se i okupali goli na plaži u Sabunikama kod Zadra.

Prijavljeni su policiji jer je na plaži u to vrijeme bilo djece pa su zaradili prekršajne prijave zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana, a za taj prekršaj propisana je kazna od 200 do 800 kuna ili do 30 dana zatvora.

>>Dvije osobe preminule na zadarskim plažama

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar capirex
capirex
11:25 30.06.2014.

Vrijeđanje moralnih osjećaja građana. Spadaju li određene parade u taj opis?

Avatar babas
babas
11:24 30.06.2014.

Jedno je kupati se gol,a drugo egzibicionizam. Zna se gdje se moze,a gdje se ne moze kupati bez gaca. Osobno sam vidao egzibicioniste kako goli secu po parkingu ispred hotela,kilometrima daleko od nudo i divljih plaza,to treba kaznjavati.

UM
Umjereni
11:01 30.06.2014.

Ne znam što je jadnije: ovaj članak ili eventualno istinita priča. Iz članka proizlazi da se možeš okupati gol, ali samo pred punoljetnim građanima. E, a ako se okupaš gol pred maloljetnom djecom onda si prekršio zakon o moralnom vrijeđanju građana. Znači, djeca su onaj razlikovni element u kojem odlučujemo da golotinja moralno vrijeđa. Ne odrasli. S obzirom da sam duboko uvjeren da policija ima kudikamo pametnijeg posla od čučanja u žbunju na plaži kako bi uhvatila Čeha koji je toliko lud da svoj novac potroši u našoj zemlji, bit će da neki frustrirani domaći jadnik nije imao pametnijeg posla nego zvat policiju da mu njegova djeca, božesačuvaj, ne bi vidjela međunožje češkog para. Taj isti se doma valjda kupa u kupaćim gačama da si ne sablazni dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije