Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indoor plantaže

Buzećanin marihuanu za prodaju uzgajao u šatorima

Marihuana
Foto: Ilustracija: Marko Jurinec/PIXSELL
01.04.2015.
u 16:16

U pretrazi stambenog i poslovnog protora i dva vozila policajci su pronašli dvije tzv. Indoor plantaže marihuane

Buzetska policija uhitila je 29-godišnjaka s područja Buzeta i osumnjičila ga za preprodaju droge i uzgoj marihuane. U pretrazi stambenog i poslovnog prostora i dva vozila policajci su pronašli dvije tzv. indoor plantaže marihuane. Kako je utvrđeno, osumnjičeni 29-godišnjak je prije više od godinu dana nabavio potrebnu opremu, postavio je u dva šatora i krenuo s unutarnjim uzgojem indijske konoplje.

Dobivenu drogu potom je prodavao osobama s buzetskog područja. Uz opremu za uzgoj indijske konoplje policajci su prilikom pretrage pronašli oko 535 grama marihuane, pet tegli s nekoliko stabljika indijske konoplje, 9 grama psilocibinskih gljiva i 44.800 kuna za koje se pretpostavlja da potječu od prodaje droge.

>> 'Marihuana može biti štetna, ali neki su lijekovi otrovniji'

Ključne riječi

Komentara 4

TM
Tim_Minchin
11:54 02.04.2015.

da, trava je najveci problem drustva, to je sve ludo kad se napusi, hiperaktivno, agresivno, ide po gradu i razbija, krade, siluje, podmicuje, ucjenjuje, reketari, kamatari, hvala policiji sto nas cuva od tog zla, kad ociste drzavu od trave svi problemi ce nestati... btw, jel zna itko kad su zadnji put nasli vecu posiljku heroina ili zatvorili neku jacu reketarsku njusku, ili recimo propisno kaznili ubojicu u prometnoj uzrokovanoj savrseno legalnim alkoholom?

DU
Deleted user
16:25 01.04.2015.

znaci nije pogresno kontrolirati satore. ipak su satori izvor zla.

DB
danijel.bulat
12:54 06.04.2015.

Nikada se nije postavilo pitanje legalizacije alkohola i duhana u medicinske svrhe. Sredsta od kojih se godisnje razbole na milion ljudi djelom svjeta. Nuspojava konzumiranja alkohola je svima poznata:" Nasilje, ovisnost, mentalna i emocionalna degeneracija itd i uz to ogroman trosak zdrastvenom sustavu. I koju svrhu pojedinac ima od konzum alkohola ili duhana. 30 godina konzumiram Marihuanu. I dalje cu to da radim. Djelomicno iz zdrastvenih razloga djelomicno zbog mojeg vjerskog opredeljenja. Iz zdrastvenih razloga:"Covjek nije samo fizicko tjelo. On je skup razlicitih tjela, napr. emocionalnog i mentalnog"! Marihuana je melem za dusu moju umornu od iskrivljenih percepcija, izgubljenih vrjednosti, nezrelosti i sebicnosti, agresija i nametnutih svjetonazora i uverenja ovog svjeta. Nakon radnog dana dodem kuci zeljan se opustiti, povuci osjetila s vajnskog svjeta i kvalitetno se okrenuti prema svojoj unutrasnjosti, reflektirati dan i njegovati odnos prema sebi. 30 godina konzumiram Marihuana, 25 godina se bavim Yogom. Znanstvenom metodom samoostvarenja. Zivim zivot u skladu svojim uverenjima. U mirotvornosti i istinoljubljivosti. Radim, placam porez, ne kradem, nikome nanosim patnju, ne preprodajem Marihuanu umjesto toga sam prisiljen kupiti losu kvalitetu od losih izvora. Kako bi mogao kvalitetno raditi svoje duhovne prakse potrebno mi je moji um dovjesti u za to potrebno stanje svjesti. Marihuana mi je sredstvo za to, moje vjesto pomagalo. Bez nje mi je potrebno uloziti mnogo vise vremena i energije kako bi nemirno more mojeg uma, uzbrkano tjekom dana jugom i burom ovog drustva smirio. Marihuana je moji cistac operativnog sustava (System cleaner) ona je moji antivirusni program koja mi pomaze da svoji um usredotocim na analizu, diagnostiku, kontemplacija i reprogramiranje svoje svjesti. Marihuana kod mene aktivira stanje svjesti u kojem sam prirodi i svojoj dusi blizi. "ŽELIM LAGALIZACIJU MARIHUANE I LEGALIZACIJU NJEZINOG UZGOJA ZA VLASTITIE I INDUSTRIALNE SVRHE!!! Sve drugo nema smisla. Da se ovoj nepravdi i krsenjem ljudskih prava sa strane svake vlade napokon stane na kraj. Kako vlade i politicke stranke koje na svojim proslavama na veliko toce alkohol i pune pepeljare i stime sami koriste opojna sredstva i droge mogu i dalje odraslim ljudima braniti konzum svetog bilja koje je sam "BOG" stvorio i dao odobrenje za njegovo konzumiranje. Želim da vlada republike Hrvatske ako to vec nemoze generalno pojedincima odobri uzgoj i konzum Marihuana za vlastite svrhe. I to prirodne Marihuane a ne nekakvog kemiskog proizvoda. "ŽELIM DA MI VLADA REPUBLIKE ODOBRI UZGOJI I KONZUM MARIHUANE U MOJE OSOBNE SVRHE"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije