Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nema presude

Božić Kudrić, optužen za ubojstvo: Vrijeme je da se svi spustimo u zemlju

Josko Bozic Kudric
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
28.04.2016.
u 17:18

Sudski vještak u svom iskazu nije mogao sa sigurnošću utvrditi je li Krmek pao na pločnik, udario glavom i zadobio teške ozljede uslijed kojih je umro, zato jer ga je Božić-Kudrić prije toga u vozilu išamarao ili zato jer su pušili heroin

Objava  nepravomoćne  presude  Jošku Božiću Kudriću (33) kojeg tužiteljstvo tereti  zbog  smrti  Nikole Krmeka (20)u četvrtak je odgođeno jer je Slavko Lozina,  sudac  Županijskog  suda u Splitu ponovno pozvao vještaka Antonija Alujevića  koji u svom iskazu nije mogao sa sigurnošću utvrditi je li Krmek pao  na  pločnik,  udario  glavom  i zadobio teške ozljede uslijed kojih je umro, zato jer ga je Božić-Kudrić prije toga u vozilu išamarao ili zato jer su pušili heroin.

- Mislim  da  je  vrijeme da se svi spustimo na zemlju. Tko množe pasti od dvije triske (pljuske)? – rekao je Božić-Kudrić. Sudac  ga je upozorio da ne može docirati u sudnici i zaključio da on ne bi volio kada  bi od  optuženika  dobio  pljusku.  

Majka preminulog Krmeka na ročištu se više puta rasplakala. Presuda će biti izrečena u utorak. 

>>Mišić za ubojstvo Selene dobio 15 godina! Brat se rasplakao u sudnici

Komentara 3

SA
Samoborac74
06:43 29.04.2016.

Po faci se vidi da je pravi intelektualac. Nisko čelo i spojene obrve.

JU
Jure7
23:04 28.04.2016.

40 godina, kad vec, nazalost, ne moze dozivotna

DA
damirtankovic
00:10 30.04.2016.

Kaj taj Lozina još sudi? Ne da smo jadna država, nego smo prejadna sa ovakvim likovima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije