Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u Zadru

Bivšeg dožupana Zrilića za klevetu tužio župan Zrilić

Davor Puklavec/PIXSELL
10.06.2015.
u 13:41

Odvjetnik župana Zrilića istakao je da je riječ o neistinama i da će to biti i dokazano

Na zadarskom općinskom sudu započelo je suđenje nekadašnjem zadarskom dožupanu Stanku Zriliću kojeg je za klevetu tužio zadarski župan Stipe Zrilić. Stanko Zrilić je tijekom skupštine prošlog mandata skupštine ustvrdio da će odlukom o davanju privatniku koncesije za uzgoj tuna u Salima župan Zrilić oštetiti proračun u visini od 25 milijuna eura.

- Javne osobe imaju pravo dokazivati na uočene nepravilnosti, pa i kada se sumnja u kriminalne djelatnosti. On je svoje navode poslao i Vladi RH i DORH-u. Dokazivat će da su navodi istiniti i da je imao ozbiljne razloge posumnjati u kriminalna djela. On je na to kao dožupan bio dužan upozoriti - rekao je Milan Petričić, odvjetnik Stanka Zrilića koji će obranu iznijeti na kraju suđenja. Odvjetnik župana Zrilića istakao je da je riječ o neistinama i da će to biti i dokazano.

Komentara 1

Avatar Getrib
Getrib
14:21 10.06.2015.

Kako nije sramota državnih i političkih dužnosnika vucaranje po sudovima. Treba maksimalno takvima povećati sudske troškove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije